Kom Voor Een Dagje Ferrari Rijden Voor Een Supercar Experience!

Klik hier te reserveren

ferrari rijdenFerrari rijden voor een uurtje als cadeau aan jezelf

Wil je graag Ferrari rijden voor een uurtje als cadeau aan jezelf? Een hele goede keuze en een droom voor veel mensen die uit gaat komen! Je kunt nu namelijk zelf in een Ferrari
rijden.

Ontdek eens hoe mooi de prachtige Ferrari F430 F1 Spider is! Binnen vier seconden kan deze supercar van 0 tot 100 km/h accelereren en een topsnelheid bereiken van over de 300 km/h.

Een mooie Italiaanse razendsnelle sportauto, alle ogen zijn op jou gericht, daar kun je op rekenen.

Het is tijd om te ontspannen, doe jezelf eens een heerlijk uurtje Ferrari rijden cadeau, dit heb je verdiend! Het hele jaar door hard werken en nu even een momentje voor jezelf! Jouw droommoment!

Cadeau geven

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor jezelf? Is het een echte droom van je om in een Ferrari te rijden? Geef dan jezelf nu een uurtje cadeau. Je gaat er volop van genieten en ook zul je nog lang nagenieten. De supercars zijn uitgerust met een GoPro HD-cam. Je kunt hierdoor jezelf in actie zien tijdens je supercar expercience.

Je kunt vooraf een filmpje bestellen en dan regelen wij dat je rit wordt gefilmd. Dit is een prachtige herinnering aan de Ferraririt, die je jezelf nu cadeau kunt doen. Laat het je vrienden maar eens zien wanneer je dit hebt ervaren, de kans is groot dat ze jaloers zijn en zelf ook graag een ritje willen maken. Misschien leuk om een auto te huren voor een vrijgezellenfeest!

Rijden in een Ferrari, laat jouw droom uitkomen!

Dromen moet je uit laten komen, dus ga zelf rijden in een Ferrari als dat jouw grootste droom is. Het aanschaffen van een supercar is erg prijzig, maar dat wil niet zeggen dat je geen ritje kunt maken in deze mooie auto!

Doe het jezelf maar eens cadeau, een verwenmomentje voor jezelf dat je hebt verdiend. Het hele jaar door werken en klaar staan voor anderen, maar wat doe je zelf graag? Kom er nu achter en ontdek het ultieme gevoel tijdens deze toer. Je moet alles in je leven eens gedaan hebben, pak die kans!

Zelf een uurtje genieten!

Het is alleen maar genieten als je zelf een uurtje Ferrari kunt rijden! Ga niet in de drukke spits rijden, maar kies een moment waarop het niet zo druk is op de snelweg, zodat je eens kunt voelen hoe fijn deze auto rijdt! Ramen even open en genieten van dat mooie geluid, reken er maar op dat veel mensen naar je zullen kijken.

Het is namelijk prachtig om deze supercar te zien, maar nog leuker is het om hem zelf te mogen besturen. Je kunt jouw droom nu snel uit laten komen door een rit te boeken in deze mooie Ferrari. Je hoeft de datum nog niet direct vast te zetten, je kunt ook even het weer in de gaten houden. Maar doe jezelf er een groot plezier mee en verwen jezelf vandaag nog met een mooi vooruitzicht.

Op locatie rijden

Je kunt bij op locatie rijden, maar wij kunnen als je de Ferrari een halve of een hele dag wil huren ook op locatie brengen. Het heerlijke gevoel om in een sportieve auto te rijden kun je jezelf nu cadeau geven en het dan zelf ervaren.

Dit gevoel ga je niet snel meer vergeten en wanneer je er eenmaal in hebt gereden, dan kijk je echt weer uit naar het volgende moment! Beleef alleen of samen met je vrienden een mooi moment en huur vandaag nog een supercar.

Cadeau geven supercar rijden

Zoek je een leuk cadeau voor iemand die jarig is, voor een vrijgezellenfeest of zoek je een leuke trouwauto? Dan kun je een ritje in de supercar cadeau doen! Dit is voor iedereen een unieke beleving! Bij SuperExperience kun je een arrangement kopen en je hoeft de datum daarbij nog niet vast te leggen. Er kan een waardeboncode besteld worden en dan kan de rit later worden gereserveerd.

Genoeg mogelijkheden als je jezelf of iemand anders wil verrassen met een mooie autorit. Laat je dromen uitkomen! Dankzij de GoPro HD-cam in de supercar kan jouw ultieme geluksmoment gefilmd worden en kun je later nog zo vaak nagenieten van dat heerlijke gevoel als je maar wil. Nu is het juiste moment aangebroken om alvast te genieten van het reserveren van jouw cadeau. De voorpret kan beginnen!